Tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 29.6.2020. Viimeisin muutos 29.6.2020.

 

1. Rekisterinpitäjä

Maansiirto Kari Huttunen, Nyypakantie 68, 85200, Alavieska

 

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Kirsi Huttunen, maansiirto.huttunen@kotinet.com, 0400 215 466

3. Rekisterin nimi

Verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) astui voimaan toukokuun 25. päivä 2018 ja siksi olemme päivittäneet tietosuojakäytäntöämme. Samalla tuomme entistä läpinäkyvämmin selville, mitä tarkoitusta varten säilytämme ja käytämme asiakastietoja. GDPR tulee sanoista General Data Protection Regulation ja korvaa Suomen tietojenkäsittelylain. Uusi tietosuoja-asetus lisää ja selkeyttää oikeuksiasi sen suhteen, miten henkilötietojasi käsitellään.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. 

 

5. Rekisterin tietosisältö

Tallennamme ja keräämme tietoja kun vierailet verkkosivuillamme, käytät sovelluksiamme ja teet meillä ostoksia. Verkkosivuilla tallennamme tietoja siitä, mitä tuotteita klikkaat, mitä siirrät ostoskorin ja mitä ostat.

Kun teet tilauksen, tallennamme sinusta seuraavia tietoja: nimi, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kotiosoite, asiakasnumero, sekä toimitus- ja maksutietosi. Tallennamme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle tilausvahvistuksen ostostasi. Mikäli olet antanut suostumuksesi, saat sähköpostiisi myös sähköisiä viestejä, kuten uutiskirjeitä. Tarvitsemme myös kotiosoitteesi, jotta voimme toimittaa tilatut maansiirto tuotteet perille. Ostotapahtuman yhteydessä luovutetut henkilökohtaiset tiedot tallennetaan myös mahdollisia tulevia tukipyyntöjä, reklamaatioita ja takuita varten.

Pyrimme jatkuvasti luomaan asiakkaillemme merkityksellisiä kokemuksia. Jotta voisimme onnistua tässä, analysoimme kerättyjä tietoja niin yksilö- kuin ryhmätasolla perustuen ikä- ja väestötietoihin sekä osto- ja klikkaushistoriaan. Kerätty data määrittää, mitä tuotteita ostamme sisään, mitä tarjouksia ja kampanjoita tarjoamme, minkälaista digitaalista viestintää vastaanotat ja miten suunnittelemme ulkoista mainontaamme. Kerätyt tiedot auttavat myös toimitustarjouksien ja sovellusten kehitystyössä sekä näyttävät meille suuntaa, miten kehittää maansiirtokarihuttunen.fi -sivustoa ja liiketoimintaamme laajemmin. 

Henkilötietojesi säilyttäminen

Henkilötietoja säilytetään niin kauan, kun asiakkuussuhde on aktiivinen. Tämän jälkeen tietoja voidaan säilyttää, mikäli tähän on annettu suostumus.  Jos toivot henkilötietojesi poistoa ennen tämän ajan umpeutumista, tai et halua enää vastaanottaa sähköistä viestintää uutiskirjeiden tai tekstiviestien muodossa, voit ottaa meihin yhteyttä milloin vain, ja hoidamme asian viipymättä kuntoon.

Analysoimme ja keräämme dataa asiakkaidemme ostokäyttäytymisestä Google Analyticsin ja Google Search Consolen avulla.

Henkilötietojesi suojaaminen

Kun luovutat henkilökohtaisia tietoja ostostapahtuman yhteydessä, on tärkeää, että voit luottaa siihen, että käsittelemme henkilötietojasi turvallisesti. Arkaluonteiset tiedot kuten luottokortin numero lähetetään salattuina (SSL), jotta kolmannet osapuolet eivät pääse tietoihin käsiksi. Tietoja ei tallenneta maansiirtokarihuttunen.fi -sivuston omaan tietokantaan, vaan ne välitetään suoraan luottokorttiyhtiölle. Aina kun arkaluontoisia tietoja lähetetään, siirto salataan joko tililläsi tai kassatapahtuman yhteydessä. Työskentelemme jatkuvasti sen varmistamiseksi, että sekä meidän toimintamme, että järjestelmämme vastaavat tämän päivän turvallisuusstandardeja.

Tietoturvarikkomukset ovat hyvin harvinaisia. Mahdollisen tietoturvamurron kuitenkin tapahtuessa noudatamme selkeitä ja ennalta määrättyjä menettelytapoja vahinkojen minimoimiseksi. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että tietomurron sattuessa heitä tiedotetaan asiasta pikimmiten.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi sekä markkinointia varten. Välitämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille: 
– Maksunvälittäjälle maksukortilla tai verkkopankilla maksettaessa 
– Kuljetuskumppanillemme Postille 

maansiirtokarihuttunen.fi verkkokauppa huolehtii tietoja siirrettäessä ja käsiteltäessä tietoturvan ja -suojan korkeasta tasosta EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Kolmansien osapuolten tietojenkäsittelyn tason varmistuskeinoina ovat Euroopan komission hyväksymät mallisopimuslausekkeet. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

 

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Sinulla on milloin tahansa oikeus saada asiakastietosi nähtäville. Tämä koskee sekä tallentamiamme henkilötietoja, että tietoja siitä, miten ja mihin tarkoitukseen henkilötietojasi käytetään. Jos olet eri mieltä siitä, miten henkilötietojasi tulisi käyttää, sinulla on oikeus vastustaa käyttöä ja peruuttaa suostumuksesi. Sinulla on myös oikeus tulla unohdetuksi, toisin sanoen vaatia, että poistamme kaikki tallentamamme henkilökohtaiset tietosi. Voit vapaasti ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla herää kysymyksiä tai huolenaiheita henkilökohtaisiin tietoihisi liittyen. Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse osoitteessa maansiirto.huttunen@kotinet.com

Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä. Tämä tietosuojaseloste korvaa aikaisemman rekisteriselosteen.

 

Katso rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Maansiirto Kari Huttunen
Y-tunnus: 1267398-2
Nyypakantie 68
85200 ALAVIESKA
Puh: 0400-215466

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Kari Huttunen
maansiirto.huttunen@kotinet.com

3. Rekisterin nimi
Markkinointi- ja analytiikkarekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisterin tarkoituksena on rekisterinpitäjän ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hoitaminen, sekä markkinointi ja viestintä. Rekisterin hallinta ja tietojen käsittely voidaan ulkoistaa rekisterinpitäjän yhteistyökumppanille, joka on sitoutunut noudattamaan tätä rekisteriselostetta.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri saattaa sisältää seuraavia tietoja asiakkaasta:
– Nimi
– Puhelinnumero
– Osoite
– Sähköpostiosoite
– Organisaation nimi ja y-tunnus
– Yhteysloki

6. Sääntöjen mukaiset tietolähteet
Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä sekä sivuston kävijäseurantatyökalusta, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä ja muista julkisista sekä maksuttomista että maksullisista lähteistä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille lukuun ottamatta kohdassa 4 mainittua rekisterinpitäjän yhteistyökumppania, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppaneiden tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Evästeet
Rekisterinpitäjän sivuilla saatetaan käyttää evästeitä käyttökokemuksen kehittämiseksi. Eväste on tekstitiedosto, joka verkkosivulla käydessä tallentuu käyttäjän tietokoneelle. Se sisältää tietoja ja sitä käytetään mm. markkinointiin ja sivuston kehittämiseen. Evästeiden avulla kerätään tietoa sivujen käytöstä. Käyttäjän henkilöllisyys ei käy ilmi evästeiden avulla. Käyttäjä voi poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista. Rekisterinpitäjän ei takaa, että sivusto toimii oikein evästeiden poistamisen jälkeen.

Sulje [x]